SIESTA EVENTS

Banket Sala

Banket sala SIESTA je prostor u kom ćete se i Vi i Vaši gosti osećati lepo a Vaše slavlje jednog dana postati uspomena na koju ste ponosni. A o uspomenama treba na vreme misliti!

Bilo da ulazite u brak ili svet punoletnih, da proslavljate zlatnu svadbu ili okrugli rođendan, Siesta vodi računa o svemu! Svetla i prostrana klimatizovana sala u bojama peska i zlata sa najboljom rasvetom i ozvučenjem u gradu, omogućava da svaka proslava protekne po planu.

Kontaktirajte nas

USLUGA NA VISOKOM NIVOU

Pravi izbor

Prostor je pogodan za sve one koji žele elegantnu atmosferu i profesionalno osoblje na svojoj proslavi. Sala prima 170 gostiju kojima je na raspolaganju veliki privatni parking. Enterijer možete aranžirati po sopstvenom ukusu, a Siesta garantuje vrhunske svetlosne efekte i različite menije po ranije ustanovljenom dogovoru.

Izbor banket sale Siesta je već pola puta ka uspešnoj proslavi! Vaše je da dođete sa osmehom i odigrate prvi ples, za ostalo brinemo mi!

Biznis događaji

Pouzdan partner

Siesta je Vaš partner i na poslovnom putu. Izaći ćemo u suret Vašim potrebama u organizaciji različitih događaja, konferencije ili seminara, i učiniti da se Vaša kompanija dostojno predstavi.

Foto Galerija

Prelepi trenuci