JELOVNIK HLADNA PREDJELA Meze dobrodošlice – 1.000 din (Dalmatinski pršut, goveđa pršuta, pančeta, svinjska pršuta) Užički tanjir Đetinja – 800 din (Goveđa pršuta, svinjska pršuta, pršuta budimska, kulen, beli sir, kajmak, užički čvarci, paprika u pavlaci) Selekcija sireva – 1.200 din (dimljena mozzarella, hajdučki sir, dimljeni kačkavalj, baby mozzarella, zdravinski sir, sir u vinu, užički beli sir, gorgonzola) Selekcija kozjih sireva – 700 din (kozji sir, krekeri, suve šljive, suva smokva, lešnik) Karpaćo od hladno dimljenog lososa – 1.200 din (rukola, mix zelenih salata, dimljeni losos, dresing od limuna, rendani parmezan) Goveđi karpaćo – 1.200 din (mix zelenih salata, goveđi ramstek, parmezan) JELOVNIK SIESTAKarta pića Karta vina Hladna predjela Topla predjela Supe i čorbe Jela za doručak Hrono jelovnik Gotova jela Jela po porudžbini Specijaliteti sa roštilja Riblji specijaliteti Paste i pice Salate Dezerti