JELOVNIK

HLADNA PREDJELA

Meze dobrodošlice – 1.000 din

(Dalmatinski pršut, goveđa pršuta, pančeta, svinjska pršuta)

Užički tanjir Đetinja – 800 din

(Goveđa pršuta, svinjska pršuta, pršuta budimska, kulen, beli sir, kajmak, užički čvarci, paprika u pavlaci)

Selekcija sireva – 1.200 din

(dimljena mozzarella, hajdučki sir, dimljeni kačkavalj, baby mozzarella, zdravinski sir, sir u vinu, užički beli sir, gorgonzola)

Selekcija kozjih sireva – 700 din

(kozji sir, krekeri, suve šljive, suva smokva, lešnik)

Karpaćo od hladno dimljenog lososa – 1.200 din

(rukola, mix zelenih salata, dimljeni losos, dresing od limuna, rendani parmezan)

Goveđi karpaćo – 1.200 din

(mix zelenih salata, goveđi ramstek, parmezan)