JELOVNIK

JELA PO PORUDŽBINI

Biftek u kaberne sosu sa brusnicom – 1.550 din

(crno vino, brusnica, biftek)

Paper biftek – 1.450 din

(biber u zrnu, rendani parmezan, krompir sa začinima)

Biftek na žaru – 1.300 din

(biftek, grilovano povrće, sveža paprika)

Hrskava piletina u semenkama – 550 din

(piletina, semenke bundeve, lana i susama, jaja, tartar sos)

Natur šnicla od svinjskog filea – 750 din

(svinjski file, grilovane tikvice, paprika)

Ćureći file u sosu od narandže – 830 din

(ćureći file, tikvica, pomorandža, karamelizovana jabuka)

Karađorđeva šnicla od laks-karea prilog pikantni krompir, grilovano povrće – 850 din

(laks kare, kajmak, tartar sos)

Noazeti od svinjskog filea – 760 din

(svinjski file, povrće)

Specijalitet a la Lat-pikant jagnje prilog bareni krompir, šargarepa, ren, suve šljive, orah – 1.200 din

(jagnjeće meso, šargarepa, suve šljive, mleko)

Svinjska rebra „Madrelano“ prilog sezonsko povrće – 560 din

(pikant kobasica, paprika, svinjska rebra)

Rolovana punjena teletina prilog bareni krompir na kajmaku – 1.200 din

(teleće meso od rebara, kačkavalj, kajmak)