JELOVNIK JELA PO PORUDŽBINI Biftek u kaberne sosu sa brusnicom – 1.550 din (crno vino, brusnica, biftek) Paper biftek – 1.450 din (biber u zrnu, rendani parmezan, krompir sa začinima) Biftek na žaru – 1.300 din (biftek, grilovano povrće, sveža paprika) Hrskava piletina u semenkama – 550 din (piletina, semenke bundeve, lana i susama, jaja, tartar sos) Natur šnicla od svinjskog filea – 750 din (svinjski file, grilovane tikvice, paprika) Ćureći file u sosu od narandže – 830 din (ćureći file, tikvica, pomorandža, karamelizovana jabuka) Karađorđeva šnicla od laks-karea prilog pikantni krompir, grilovano povrće – 850 din (laks kare, kajmak, tartar sos) Noazeti od svinjskog filea – 760 din (svinjski file, povrće) Specijalitet a la Lat-pikant jagnje prilog bareni krompir, šargarepa, ren, suve šljive, orah – 1.200 din (jagnjeće meso, šargarepa, suve šljive, mleko) Svinjska rebra „Madrelano“ prilog sezonsko povrće – 560 din (pikant kobasica, paprika, svinjska rebra) Rolovana punjena teletina prilog bareni krompir na kajmaku – 1.200 din (teleće meso od rebara, kačkavalj, kajmak) JELOVNIK SIESTAKarta pića Karta vina Hladna predjela Topla predjela Supe i čorbe Jela za doručak Hrono jelovnik Gotova jela Jela po porudžbini Specijaliteti sa roštilja Riblji specijaliteti Paste i pice Salate Dezerti