Dečija igraonica

SIESTICA

Korišćenje igraonice je GRATIS za sve mališane naših gostiju koji su na ručku ili večeri u našem restoranu. Za sve ostale je 200 din sat vremena.

U sklopu hotela Siesta nalazi se dečija igraonica “Siestica “namenjena deci od četiri do dvanaest godina. Dok uživate u razgovoru, poslovnom ili porodičnom ručku, vaša deca se mogu igrati u društvu vršnjaka, a uz nadzor stručnog i odgovornog lica. Naši vaspitači, obučeni za rad sa decom ovog uzrasta, vodiće računa o dečijoj bezbednosti, podsticaće kreativnost i sklapanje novih prijateljstava.

Kontaktirajte nas

Unutrašnja i spoljašnja

IGRAONICA

Sasvim mala deca mogu boraviti uz prisustvo roditelja.
Pored unutrašnjeg dela koji se prostire na 80 kvm, hotel Siesta poseduje i deo igraonice na otvorenom, gde je neophodno da o deci vode računa roditelji. Ovaj deo igraonice ima igračke prilagođene otvorenom prostoru i nudi mogućnost da se vaša deca igraju, a istovremeno i borave na čistom vazduhu.

Obe igraonice imaju sertifikat o bezbednosti.
Igraonica je namenjena za sve goste hotela besplatno kao i posetioce a la cart restorana, dok ostali gosti plaćaju korišćenje igraonice po važećem cenovniku.

ORGANIZACIJA

DEČIJIH ROĐENDANA

Naša igraonica ``Siestica`` nudi uslugu organizovanja dečijih rođendana za decu u vremenskom periodu od 3h uz različite aktivnosti koje osmišljava animator. Kod nas možete naći sve što je neophodno za rođendan koji će slavljenik i gosti pamtiti. Organizacija rođendana iznosi 600rsd po gostu i obuhvata hranu i piće (ćevape i pomfrit,picu,2 voćna soka)kao i animatora. Uslugu dekoracije i torte po vašoj želji možete dobiti kod nas uz doplatu. Vaša deca će uživati na rođendanima,kao slavljenici i kao gosti.

Rođendan za vaše mališane možete rezervisati na telefon +381658677885

Rezervacija - pozovite